?

Log in

Eve esittäytyy

Eve on stunastyn toinen puolikas, se jälkimmäinen, se nastympi. Tai no, molemmat ollaan aika nastyja. ;)

Eve on 15 -vuotias poikatyttö Etelä-Suomesta, harrastaa Sadun tavoin kirjoittamista eri muodoissa - novelleja, runoja, fanficcejä, laulujen sanoituksia, vihonkulmiin raapustamisia, sekä kaikkea muuta mikä sisältää kirjainten muodostumista sanoiksi, lauseiksi, teksteiksi. Kirjoitellut olen siitä asti kun kyseisen taidon opin, mutta aktiivista kirjoittamista olen harrastanut ehkä nelisen vuotta. Kipinän sain  fanfictionista, kuten Satukin. Pottereista se alkoi, ja maku laajeni sitten pikkuhiljaa. Myös minä olen viime aikoina kirjoitellut suomalaista rps:ää. Olen myös uudelleen syttyneen Tolkien-kipinäni myötä innostunut Lord of the Rings -elokuvien rps:stä. Ehkä siitäkin kuullaan täällä joskus...
Slash, homoromantiikka, poika- ja tyttörakkaus - myös minä innostun näistä, ja ne esittävätkin isoa osaa mielikuvitukseni näytelmissä. Todellakin, teitä on varoitettu. Emme viitsisi käyttää aikaamme "hyi homoja!!1"-kommenttien lukemiseen.

Tosiaan, tulen myös julkaisemaan täällä omia tekstejäni, vanhoja ja uusia, jotka löytyvät sitten eve-tagin alta. Satu on minua parempi ns. "itsensäpohdiskeluteksteissä", mutta enköhän minäkin jotain yritä raapustaa. Isointa roolia näyttelee kuitenkin yhteinen projektimme, jota varten tämä profiili oikeastaan luotiin - mutta siitä kuullaan lisää.
Tags:

Comments

March 2008

S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by LiveJournal.com